Tehnike, usluge

 

Staklo je najznačajniji čimbenik za uređenje interijera, a otvaranje prostora kako bi se propustila svjetlost daje novu dimenziju u unutrašnjosti doma ili poslovnih prostora.

 

U našem ateljeu kao usluge nudimo ostakljivanje vrata, izradu staklenih vrata, staklenih stijena, paravana, prozora te  vitrina za elemente namještaja. Osim toga izrađujemo i originalna rješenja za ogledala i razne druge uporabne predmete.

 

Dekorativna stakla izvedena u tehnikama ručne izrade, koje mi nudimo, čine prostor u kući, stanu ili poslovnom prostoru jedinstvenim, elegantnim i rafiniranim.

 

Dekorativna staklarija podrazumijeva: topljenje stakla, odnosno fuzija, lijepljenje stakla sa smolama te pjeskarenje stakla u kombinaciji sa specijalnim bojama za staklo.

  

pjeskarenje

 

Za formelle izrađene tehnikom fuzije koristimo najkvalitetnije staklo izuzetno svjetlih boja koje apliciramo na prozirno i matirano staklo sa visokim dekorativnim efektom.

 

formellice

 

Tehnika olovni vitraj i tiffany tehnika spadaju u starije tehnike ručne izrade, ali uvijek aktualne i elegantne te omogućuju izradu klasičnih ili modernih rješenja za stilske  i moderno uređene prostore.

 

vitraj